Godt & Blandet

Når der holdes RTT træf med ræs for øje skal det naturligvis gøres under ordnede vejr, vej og sikkerhedsmæssige forhold.
Skulle der dog ske en eller anden form for ulykke kan jeg/i gang sætteren af ræset ikke drages til ansvar hverken lovmæssigt, ansvarsmæssigt eller på nogen anden måde.
Det vil også sige at skulle der ske noget hvor enten forsikringen, Falck eller politiet skal indblandes står man selv med ansvaret/forklaringen dermed ikke sagt andre ikke vil hjælpe en ud af suppedasen ;).
Der har endnu ikke under et RaceTeamThy arrangement sket nogen form for ulykker ..

Skulle der komme en Civil Politivogn kan den som regel kendes på flere måder -
et par af de måder er:
1: Der er ingen nummerplade rammer på bilen.
2: Der sidder Politi blink i front gitteret.

I sommeren 2011 og 2012 har det danske Politi taget nyt metoder i brug for at få stoppet ulovlig gaderæs på de danske veje - hav derfor i bagtankerne når du kører at RaceTeamThy Crewet gør hvad vi kan for at spotte om de skulle holde på lur med fx radar eller om de pludselig kommer - men vi er mennesker og kan fejle.
Vi håber naturligvis ikke det sker - men det er efterhånden sket en del steder de sidste  år at Politiet ikke er blevet spottet fx fordi de er i civil og går og filmer der køres ræs med et video kamera - eller bruger nogle af deres mange andre snedige metoder som der er svære at udpege..

>> Skriv IKKE om træffene på nettet <<
Vi ønsker så lidt mulig opmærksomhed fra fx Politiet så derfor skal der IKKE skrives på nettet før et træf hverken på BilGalleri, Facebook eller andre steder - tak.

Når der afholdes træf er det som hovedregel IKKE noget der skal skrives nogle steder på nettet - lægges der videoer Online hvor nummerpladen ikke er sløret er det er fordi:

1: Har ejeren/førerens tilladelse til at lægge det på selvom nummerpladen er synlig.
2: Det er fra et lovligt arrangement og derfor er der ingen problemer i at lægge klippet op på vores hjemmeside - gør jeg dette og du har noget imod det så kontakt mig og bed mig fx slette klippet - forventer naturligvis kun at folk der er på klippet gør dette.
3: Har fundet klippet på nettet et andet sted og derfor ikke kan gøre nogen skade da det allerede er Online på nettet.

Dæk afbrænding skal IKKE forgå inde mellem bilerne - vi gider ikke ha stenslag på vores øser ;). Så ud på vejen og gør det ordentlig..

Vi vil gerne at der er nogenlunde fri for affald når vi forlader steder vi har været - så smid venligst så lidt affald på jorden som muligt - tak.

Alt materiale på dette site er der naturligvis copyright på - så nok se men ikke røre ;)Anvisninger:

Uanset om det er på Striben Thisted, AggerTange eller andre steder vi kører ræs er det EKSTREM vigtig vi kører PÆNT dertil og IKKE pådrager os ekstra opmærksomhed - det er fx vigtig når vi skal til træf på AggerTange at vi kører på de store veje "fx. Ashøjvej" for kommer der bare 5+brian biler i småbyerne bliver der ringet efter Politiet og så har vi ikke mere sjov den aften.

Når der køres ræs skal tilskuerne stå ude i siderne - det er for farligt når folk står/render rundt omkring.

Der skal IKKE køres vild på græsset, mellem bilerne eller andre "usmarte" steder skal man vise sig lidt frem ud på vejen og gør det ordentlig ;).

Så ofte som muligt vil der hænge affaldssække til vores egne arrangementer - brug dem - tak.
Når vi kommer til andres arrangementer er det også vigtig at vi bruger deres affaldssække og ellers opfører os ordentlig - husk du repræsenterer RaceTeamThy! ;)

Anvisninger/Regelsæt:
Når der køres ræs skal tilskuerne stå ude i siderne bag afspærringerne andet er simpelthen for farligt.

Det er SÅ vigtig vi kører PÆNT hele vejen derud og IKKE igennem småbyerne derude, sidste gang kørte vi pænt og brugte de store veje derfor blev vi ikke lukket ned af Politiet -
Der skal IKKE køres vild på græsset mellem bilerne, skal man vise sig lidt frem ud på vejen og gør det ordentlig ;) -
Crosser/mc og andet skal køres ræs i hver deres bane - det er for usikkert i samme side..
Det går ikke vi ødelægger græsplænerne så lad venligst være med at pløje græsset op/lave brændere på græsset..

Til dem der kommer i brænder biler vil vi meget gerne i kontakter Crewet og får anvisninger om hvor og hvordan det forgår..

Kører du ræs til vores arrangementer - anbefaler vi at du brugersikkerhedsselen også dine passagerer - for skulle uheldet være ude er du bedre stillet med sikkerhedsselen på.

Til bil arrangementer er det ikke smart at medbringe dyr grundet det er et godt sted hvor der kan ske pludselige ting, masser af larm, hurtig kørende biler m.m - derfor anbefaler vi at du lader dyrene blive hjemme.

Til bil arrangementer er det ikke smart at medbringe børn især ikke børn under 10 år. Ligeledes fordi der kan ske ting til træffet hvor børn kan blive forskrækket og gøre pludselige ting - derfor anbefaler vi at du ikke medbringer børn fra 10 år og ned.
Er det tilfældet du har børn med anbefaler vi du tager høreværn med til dem.

Crewet har 1-2 koste med så ofte som muligt.
Det gør vi for at rydde op efter os selv inden vi kører hjem også i tilfældet af der skulle være nogen der brænder dæk og der er nogle dæk rester der skal fejles væk men vi medbringer især kostene for at gøre risikoen for stenslag så lille som overhovedet mulig - MEN holder du tæt på vejen er der risiko for stenslag - så tænk over hvor du parkerer..

Når vi kører til bil arrangementer - hvad enten der er vores egne eller andres så kører vi i en moderat hastighed frem og tilbage både for at følge de respektive regler på vejene men også så alle mand kan følge med.
Dvs. hastigheden vi kører til bil arrangementer ligger mellem 80 - 95 km/t.
Vær venlig at respekter andre klubbers regler og opfør dig ordentlig - bland dig ikke i hvordan de afholder deres arrangementer..
HUSK - du repræsenterer klubben når du er af sted - vær en god Race Team Thy'er ;).

Sidst men ikke mindst, respekter de gule veste - tak !

< 1 | 2 | 3 >
 

 RaceTeamThy

 Race Team Thy
   Ræs i Provinsen
.
 

 
.

 
 
 

© 2010 ~ 2014